Bio-energetica en Do-In

Deze lessen leren je op een speelse manier de taal van jouw lichaam te begrijpen en spanning los te laten, waardoor je weer in contact komt met jouw sprankelende levensenergie.

  • Oefeningen om stress los te laten en het lichaamsbewustzijn te bevorderen
  • Strekkingen, ademoefeningen, meditatie
  • Meridianenleer en acupressuur massage.
  • Inzicht in de beweging van je natuurlijke ritme via de elementenleer
  • Tips die je in het dagelijkse leven kunt gebruiken om klachten te voorkomen

De lessen ondersteunen de shiatsu consulten en de coaching “leef vanuit je levenskracht”.

Bio-energetica

Het bio-energetisch lichaamswerk bestaat uit zeer gerichte doeltreffende oefeningen om je bewust te maken van lichamelijke spanning en deze te verminderen. “afbreken van lichamelijke blokkades opent de weg voor bevrijding van de geest” aldus Alexander Lowen, de grondlegger van deze psychotherapeutische methode.

Do-In

Je leert via meridiaan strekkingen, acupressuur, Do-In oefeningen en meditatie je zelfhelende vermogen te versterken. De theoretische basis van de lessen is de wijsheid uit de Oosterse geneeswijzen en de taoïstische filosofie.

Shiatsu zelfmassage

Doormiddel van meridiaan- en acupressuur massage wordt er in deze lessen aandacht gegeven aan een specifieke klacht. Denk daarbij aan o.a. carpaal tunnel syndroom, hoofdpijn, rugpijn, psoas, darmen……

Wil jij ook weer die sprankelende levensenergie voelen?

Wekelijks worden er 8 on-line lessen aangeboden, zowel in de ochtend als de avonden. De lessen worden gegeven door mijn collega Annegreet van t Hul en door mijzelf.

Ieder week is er een nieuw programma en alle opnames blijven nog een week on-line toegankelijk zodat je ze op je eigen moment terug kunt kijken.